1700-LUVUN LOPPUPUOLI, RANSKA,VERSAILLES.

Ranskan hovi on tullut tunnetuksi ympäri maailmaa sen tuhlailevasta ja ylellisestä elämäntyylistään. Yli 3000 palvelijan voimin pyöritetään 700-huoneista palatsia ja sen valtavaa puutarhaa, jota johtaa Ranskan kuningaspari kuningas Theodore XV ja kuningatar Régine. Kuningasperhe on tunnettu ympäri Ranskaa ja sitä seurataankin suurella mielenkiinnolla - kuten myös palatsissa asuvia arvovaltaisia aatelisia. Kuninkaallinen hovi luo mahtavat puitteet juonitteluille, kylmäverisille murhille, myrskyisälle draamalle sekä riipaisevalle romantiikalle.

Palatsin mahtavat ruuat, silmiähivelevä muoti sekä koko maata kuohuttavat skandaalit houkuttelevat onnenonkijoita ympäri maailmaa. Tervetuloa kokemaan unohtumattomia pelihetkiä Versailles'iin!

Pääsivulle pääset tästä.
UUTISET

KUNINKAALLISET TIEDOTUKSET

Kesäkuu 2018

UUSI FOORUMI (+uudet kujeet?)

Peli on muuttanut uudelle foorumille. Ulkoasussa saattaa olla vielä hieman hiottavaa, minkä lisäksi osa linkeistä saattaa viedä vanhalle foorumille.

Uusi sivujuoni!

PÄÄ- JA SIVUJUONET

PÄÄ-/SIVUJUONET

Pääjuonen lisäksi kaksi sivujuonta käynnissä:


Lue lisää pelin yleisestä "pääjuonesta" eli taustalla koko ajan vaikuttavista poliittisista muutoksista täältä.

Käy kurkkaamassa lisää tietoa sivujuoni "Nouvelle Vaguesta" täältä ja Espanjan vallankaappauksesta täältä

VERSAILLES NRO 1. JUORULEHTI

GAZETTE DE VERSAILLES

Mitä palatsissa puhutaan? Mikä on tällä hetkellä hovin kuumin puheenaihe? Juorut, huhut ja skandaalit löydät Versailles'n ikiomasta juorulehdestä.

Otsikoissa tänään:


Espanjan vallankaappus sekä ministerin ero kohauttavat hovia

Ranskan kuninkaallisten sukulaiset Espanjassa ovat kärsimässä hätää pyrkyreiden yrittäessä päästä vallankahvaan. Myös sisäpolitiikassa on tiedossa muutoksia, sillä nykiyinen Ministère des Finances on eroamassa tehtävistään luottamuspulan takia.

PETOJUHLAEXTRA!

Varsin onnistuneissa juhlissa ehti sattua ja tapahtua, lue lisää juorulehdestämme!

VAPAAT HAHMOT

HAHMOPÖRSSI

Tällä hetkellä haussa:

Vapaat hahmot topicista löytyy hahmoideoita!

AVOIMET PELIT

(Jos ylläpito ei ole huomannut listata avointa peliä tai poistaa peliä, kun peliin on saatu seuraa, ilmoitathan siitä meille yksityisviestillä!)

STATISTIIKKA

HAHMOTAULUKKO

Tällä hetkellä (19.4.-18) hahmoja on 56

Pelaajia on 11AIKALAISTEN LETKAUTUKSET


"I believe that the histories that will be written about this court after we are gone will be better and more entertaining than any novel, and I am afraid that those who come after us will not be able to believe them and think they are just fairy tales."

- Elisabeth Charlotte, Pfalzin prinsessa ja Orléansin herttuatarCREDITS

Original idea and the texts: Fyo and Chianna (+Hiippari)
Header: CDV
Skin: Hiippari & Fyo Background: The Inspiration Gallery
Images: Flickr: Creative Commons licensed content, Public Domain


Château de Versailles latest news: Etiketti
Welcome back; your last visit was on Today
Collapse   OFF-GAME
Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts KUNINKAALLISET TIEDOTUKSET
Täältä löytyvät ylläpidon ilmoitukset, jotka olisi hyvä tarkastaa säännöllisin väliajoin. Vain ylläpidolla on oikeus luoda uusia aiheita, mutta viesteihin kommentointi on sallittua.
13 39 Today at 06:42 pm
In: Etiketti
By: Hiippari
No New Posts VIERASKIRJA
Tämä alue toimii Château de Versailles RPG:n vieraskirjana. Alue näkyy kaikille, minkä lisäksi myös rekisteröitymättömät voivat kirjoittaa sekä aloittaa keskusteluja. Kaikki peliin liittyvät kysymykset, linkivaihtopyynnöt tms. voi esittää tällä aluella.
3 0 Jul 10 2018, 03:23 PM
In: Kysymyksiä?
By: Hiippari
No New Posts PÄÄ- JA SIVUJUONET
Täältä löydät kaiken tiedon liittyen pelin pää/sivujuoniin.
YKSI ISOMPI PÄÄJUONI SEKÄ YKSI SIVUJUONI tällä hetkellä käynnissä!

4 7 Jul 1 2018, 12:43 PM
In: Benjamin Davidin murha
By: Hiippari
 

Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts HAHMOESITTELYT
Tänne tulevat kaikkien hahmojen esittelyt. Laita otsikoksi hahmon nimi ja asema (kuten "Régine de Gleischer-Benoit - Kuningatar"). Ethän kirjoittele muiden pelaajien esittelyihin!
Subforums: HAHMOESITTELYT PELAAJIEN MUKAAN

50 40 Today at 06:35 pm
In: Suhdekartat
By: Hiippari
No New Posts AIKAJANAT
Tänne pelaajat luovat aikajanansa, jotta pysyisivät kärryillä mitä hahmo on kokenut ja missä järjestyksessä.
34 0 Jul 16 2018, 10:58 AM
In: Yolande de Penthièvre
By: Hiippari
No New Posts NPC-HAHMOJEN ESITTELYT
Tänne kirjoitetaan kaikkien tärkeimpien sivuhahmojen esittelyt, jotta muut pelaajat voivat myös käyttää niitä peleissään.
5 2 Jul 11 2018, 04:27 PM
In: Régine
By: Hiippari
No New Posts HAHMOPÖRSSI
Etsitkö hahmosi sisarukselle pelaajaa? Oletko lopettamassa ja haluat luovuttaa hahmosi jollekin? Täällä voit kuuluttaa asiasi ja etsiä hahmoille pelaajia.
3 1 Jul 10 2018, 01:21 PM
In: Vapaita hahmoja
By: Hiippari
No New Posts VANHAT HAHMOESITTELYT
Tänne siirretään nykyisten pelaajien vanhat hahmot sekä lopettaineiden hahmoesittelyt, jos hahmolla on yhä suhteita pelissä oleviin hahmoihin.
7 6 Jul 10 2018, 01:35 PM
In: Julien Lemoyne
By: Hiippari
 

Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts PÄÄRAKENNUS
Päärakennuksesta löytyvät esimerkiksi valtaistuinsali, kuninkaan työhuone, peilisali, ruokasali, kirjasto, kuninkaallisten huoneet sekä "seitsemän salonkia".
14 0 Jul 10 2018, 09:49 AM
In: Prinsessaparaati
By: Hiippari
No New Posts POHJOISSIIPI
Palatsin pohjoissiivessä sijaitsevat oopperasali, tanssisali, kappeli sekä pohjoinen ullakko.
15 4 Yesterday at 04:32 pm
In: Hiding behind a smile
By: Hiippari
No New Posts ETELÄSIIPI
Pääosa vieraishuoneista ja palatsin asukkaiden huoneistoista sijaitsevat täällä. Eteläsiivestä löytyvät myös palatsin lokoisimmat oleskeluhuoneet.
18 13 Yesterday at 08:26 pm
In: Kaupparatsu, vaiko sittenki...
By: Hiippari
No New Posts HUONEISTOT
Kuninkaallisten huoneet sijaitsevat Versailles'n päärakennuksen ensimmäisesä ja toisessa kerroksessa. Sekä etelä- että pohjoissiivessä sijaitsevat myös kuninkaan sukulaisten huoneistot.
Hoviväen aateliston huoneistot sijaitsevat joko pohjois- tai eteläsiivessä ja koostuvat pääasiassa eteisestä ja siitä johtavista pienestä odotushuoneesta, kylpyhuoneesta ja makuuhuoneesta. Joskus huoneistoon kuuluu myös oma sisäpiha ja muita lisähuoneita, riippuen henkilön arvokkuudesta. Ahtaassa eteläsiiven ullakkokerroksessa on aatelisilla käytössään vain yhden tai kahden huoneen huoneistot. Palvelijoiden huoneistot löytyvät erikseen palvelijoiden alueelta.

17 6 Today at 07:32 pm
In: Pöytä on katettu
By: Sibby
No New Posts PALVELIJOIDEN ALUEET
Palvelijoiden alueelta löytyvät keittiö, palvelijoiden makuusalit sekä muita alueita, joissa palvelijat voivat toimia rauhassa poissa aatelisten valvovien silmien alta. Keittiö sijaitsee palatsin päärakennuksessa, palvelijoiden huoneet taas ullakkokerroksissa.
0 0 --
In: ----
By:
No New Posts PUUTARHA
Palatsin puutarha kattaa suurimman osan Versailles'n "takapihaa". Puutarhassa on puita, pensaita, kukkia, suihkulähteitä, lukuisia huvimajoja sekä lampia.
21 0 Jul 10 2018, 09:49 PM
In: Löytäjä saa pitää, tai...
By: Sibby
No New Posts MUUT ALUEET
Muut alueet, kuten palatsin lukuisat upeat käytävät (mukaan lukien salakäytävät ja -ovet), portaikot ja huoneet ja tilat, joille ei erikseen ole tehty pelialuetta. Tähän on lueteltu myös palatsin maanalaiset alueet, kuten vankityrmät sekä palatsin alueella sijaitsevat toissijaiset rakennukset.
9 1 Jul 18 2018, 02:41 PM
In: There are no strangers here
By: Sibby
 

Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts KESKUSTA
Versailles'n kaupungin keskustassa sijaitsee kaupungin suurin ja eläväisin tori, kuten myös tunnettu Pépitan majatalokin. Toria ja pääkatuja ympäröivät lukuisat pienet putiikit, kojut ja leipomot, jotka kynsin hampain kilpailevat hovin ja kaupungin vaikutusvaltaisesta asiakaskunnasta.
13 5 Jul 20 2018, 11:13 PM
In: Leikkiä ja totta
By: Joa-Moon
No New Posts LIIKKEET
Versailles'ssa on monenlaisia kauppoja, liikkeitä ja putiikkeja niin aatelisille kuin tavallisille kaupunkilaisille. Tänne alueelle voi sijoittaa kaikki pelit, jotka sijoittuvat kaupungin liikkeisiin, oli kyseessä sitten kauppa, majatalo tai kapakka, jos sille ei löydy muuta loogista paikkaa.
9 4 Jul 19 2018, 07:47 PM
In: Kasvatushuolia
By: Maya
No New Posts VARAKKAIDEN ASUINALUEET
Tämä alue käsittää varakkaiden kauppiaiden ja niiden aatelisten asuintalot, jotka eivät majaile palatsissa. Aatelisten ja rikkaiden porvareiden koteihin sijoittuvat pelit kuuluvat siis tälle alueelle. Alueelta löytyy myös paremmalle väelle räätälöityjä pikkuputiikkeja, kuten parfyymi- tai kangaskauppoja, mutta näihin sijoittuvat pelit voi käydä "liikkeet"-alueella.
13 1 Jul 18 2018, 07:14 PM
In: Kartografian alkeita
By: Vaeltaja
No New Posts VERSAILLES'N KADUT
Versailles'n pääkatu on vilkas ja täynnä ihmisiä aamusta myöhään yöhön asti, mutta hieman kauempaa keskustasta löytyy myös hämärämpiä syrjäkujia. Jos pelille ei löydy muuta selkeää paikkaa ja se sijoittuu kaupungin kaduille, voi sen sijoittaa tälle alueelle.
7 0 Jul 18 2018, 11:19 PM
In: Minä en osaa lukea
By: Maya
No New Posts MUUT ALUEET
Muut Versailles'n kaupungin alueet, joille ei erikseen ole tehty omaa aluettaan, kuten rahvaan asuintalot ja kaupungin syrjäseudut.
14 4 Jul 20 2018, 10:18 PM
In: A dream is a wish your hear...
By: Maya
 

Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts KUNINKAALLISET TALLIT
Tässä palatsin ulkopuolella sijaitsevassa tallissa pidetään huolta lähes 500:sta hienorotuisesta ratsusta tallipoikien, ratsastusopettajien ja kasvattajien voimin. Kuningasperheelle on varattu kaikkein parhaimmat hevoset mitä talleilta löytyy ja niistä pidetään erityisen hyvää huolta. Lähellä sijaitsee myös niin kutsuttu 'Pieni talli', jossa säilytetään kuninkaallisia hevosrattaita vaunuajeluja varten.
12 0 Jun 30 2018, 01:22 PM
In: Prinsessoja piti meistä tulla
By: Hiippari
No New Posts FORÊT DE MARLY
...eli Eksyneiden metsä. Tämä 2000 hehtaarin lehtimetsä sijaitsee jonkin verran Versailles'sta itään ja määrittää kylän yhdessä pohjoisessa ja etelässä sijaitsevien Fausses-Reposes, Satory ja Meudon -metsien kanssa. Tänne tehdään päivittäisiä metsäretkiä, niin piknikkien kuin metsästyksenkin merkeissä.
12 0 Jun 30 2018, 12:29 PM
In: Jos metsään haluat mennä...
By: Hiippari
No New Posts VERSAILLES'N ULKOPUOLISET ALUEET
Tänne tulevat muualle kuin palatsiin sijoittuvat pelit, joille ei muuta paikkaa löydy. Esimerkiksi hahmojen menneisyyteen sijoittuvat pelit tai pelit, joissa hahmo matkustaa vähäksi aikaa muualle ovat tällaisia. Otathan kuitenkin huomioon, että suurimman osan peleistä täytyy sijoittua palatsiin ja sen ympäristöön, sillä se on pelin pääalue.
11 4 Yesterday at 08:58 pm
In: Isoveli valvoo
By: Joa-Moon
 

Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts ONLINE-PELIT
Tämä alue kattaa kaikki pelialueet. Ideana on siis, että pelin pelaajat ovat paikalla pelatessaan peliä, ja pääpaino on tapahtumilla, ei niinkään yksityiskohtaisella kuvailulla. Toisin kuin offline-peleissä, täällä ovat sallittuja lyhyet peliviestit. Kaikki muut roolipelaamisen säännöt pätevät kuitenkin myös tällä alueella.
0 0 --
In: ----
By:
No New Posts YKSINPELIT
Tänne tulevat hahmosi yksinpelit, joihin ei liity muita pelaajia. Yksinpeleillä voit pelata hahmosi tärkeitä tapahtumia tai menneisyyden pelejä, joihin et kaipaa muita pelaajia.
7 0 Jul 18 2018, 10:14 PM
In: Muu maa mustikka?
By: Maya
No New Posts OOC-PELIT (OUT OF CHARACTER)
Pelit, joissa hahmosi voi astua ulos hänen oikean luonteensa rajaamista raameistaan ja muuttua vaikka ujosta herrasmiehestä naistenmieheksi.
2 0 Jun 30 2018, 12:10 PM
In: Nicolas Coulonin (uni)oikeu...
By: Hiippari
 

Quick Log In


Board Statistics
3 user(s) active in the past 15 minutes
Users 1 guests, 2 members, 0 anonymous members
Hiippari, HelmiKana, GoogleBot
Show detailed by: Last Click, Member Name
Board Statistics
Statistics Our members have made a total of 483 posts
We have 6 registered members
The newest member is Joa-Moon
Most users ever online was 6 on Jul 18 2018, 10:31 PM
Members Online Today: 6 [Collapse]
Users Most members ever online in one day was 6, last accomplished on Today

The following members have visited today:
HelmiKana, Hiippari, Joa-Moon, Maya, Sibby, Vaeltaja